Robots leasen

Robots leasen RobWelding wil robotlassen voor iedereen mogelijk maken. Daarom verleasen wij in samenwerking met Prof-Lease robots.

Bij leasen heeft u niet de investeringskosten die u bij het kopen van een robot wel heeft. Zeker voor bedrijven die eigenlijk te druk zijn om nog met de hand te blijven lassen, maar nog geen of weinig lasrobotervaring hebben, is leasen een uitkomst.

Maatwerkoplossingen
De leaseprijs verschilt per robotproject. RobWelding en Prof-Lease bieden maatwerkoplossingen per opdrachtgever. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een robot voor vijf jaar te leasen en dan terug te geven aan RobWelding. Ook is het mogelijk om tijdens de leaseperiode de gehuurde robot te vervangen voor een grotere of een nieuw model. Wij gebruiken deze tweedehands robot dan voor onze eigen lasproductie, of eventueel verkopen wij hem door of verhuren de robot weer aan een andere partij.

Investeren met behoud van liquiditeit
Leasen past bij de huidige marktomstandigheden. Veranderende financiële marktomstandigheden vereisen een aanpassing van financieringstrategie. Was het in het verleden niet al te lastig om leningen aan te trekken voor investeringen, vandaag is het aanzienlijk minder evident dat financiële instellingen leningen verstrekken. Ondernemingen richten zich daarom op het behouden van liquiditeit. Investeringen in bijvoorbeeld lasrobots vergen veel van de momenteel vaak schaarse liquiditeit. Maar elke ondernemer weet ook dat investeringen essentieel zijn voor de continuïteit en de slagkracht ten opzichte van de concurrentie. Door te leasen kunnen ondernemers deze posities behouden of zelfs versterken en dit met behoud van een sterke liquiditeit en een minimale afhankelijkheid van derden.

Betalingen en inkomsten gelijk
Door te leasen wordt de liquiditeit gespreid over de economische levensduur van de robot. Zo kunnen de betalingen aan RobWelding nagenoeg gelijklopen met de inkomende kasstromen die de robot genereert. Zo blijven de liquide middelen in de onderneming.

Ingewerkte robot
In combinatie met het leasen van een lasrobot kunt u bij RobWelding uiteraard ook terecht voor:

  • uw lasontwerp;
  • het ontwikkelen van lasprogramma’s;
  • het ontwerpen van mallen op maat;
  • snelspanklemmen voor lasmallen;
  • reparatie en onderhoud.
Meer informatie aanvragen?

Of bel direct 0488 41 04 05

Referentie

Wolswinkel Lasertech

Jan Cees Wolswinkel - Wolswinkel Lasertech
'Als je geen vast robotlaswerk hebt, is de huuroptie van RobWelding ideaal!' Jan Cees Wolswinkel Wolswinkel Lasertech Lees meer
Inschrijven

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste RobWelding-nieuws? Schrijf u dan in voor onze e-mailnieuwsbrief.

Inschrijven
Contact met

RobWelding B.V.

Edisonring 12
6669 NB Dodewaard
Telefoon: 0488 41 04 05
Mail: info@robwelding.nl
YouTube LinkedIn

pand RobWelding
Meer info